Oglasni prispevek
Sre, 19.6.2024 21:46
Pri izbiri klimatske naprave je pomembno upoštevati energetsko učinkovitost in velikost prostora ter vaše želje.

Pri izbiri klimatske naprave je pomembno upoštevati več dejavnikov, da izberete pravo napravo za svoje potrebe in želje. Pri nakupu vam bodo pomagali naslednji koraki; odločitev med split (ena notranja - ena zunanja enota) ali multi sistemom (ena zunanja – več notranjih enot), upoštevanje kvadrature prostora, ki ga želite klimatizirati, preverite energetske učinkovitosti naprave – naprave z višjo energetsko učinkovitostjo porabijo manj energije in so dolgoročne cenejše za obratovanje in dodatne funkcije klimatskih naprav. Prav tako je pomembna montaža in kasnejše redno vzdrževanje klimatske naprave za optimalno delovanje.

Za izredno učinkovite, napredne in tehnično dovršene na trgu veljajo klimatske naprave Mitsubishi Electric in je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih sistemov za stanovanjske, poslovne in industrijske namene. Vizija te blagovne znamke je povezana z varstvom okolja in okoljsko trajnostjo, kar zagotavlja boljšo prihodnost za vse.

MSZ-LN klimatska naprava 

Model Mitusbishi Electric Luxury MSZ-LN predstavlja najvišjo raven izkušnje uporabe. Gre za napravo, ki prepriča z vrhunskim dizajnom v 4 barvah. Prav tako velja za klimatsko napravo s sodobnimi videzom in  z izredno prefinjenostjo in ima najvišjo energetsko učinkovitost. Je izredno tiha, omogoča pa tudi prilagajanje pihanja osebam v prostoru s pomočjo 3D I-see senzorja, kar zagotavlja najvišje udobje. Ta naprava ima vgrajeno tudi popolno filtracijo Plasma Quad, s pomočjo katere odstrani bakterije, viruse, alergene, prah in mikrodelce. Z vgrajenim Wi-Fi-jem pa klimatsko napravo lahko upravljate tako doma kot tudi na daljavo.

Standardna klimatska naprava MSZ-AY

Med najbolj priljubljenim modelom klimatske naprave Mitsubishi Electric je vsekakor MSZ-AY, ki prinaša najboljše razmerje med tehničnimi karakteristikami in ceno.  Stenska klimatska naprava mat, bele barve zagotavlja visoko energetsko učinkovitost in  tiho delovanje. S filtrom Plasm Quad odstranjuje različne škodljive onesnaževalce zraka, kar zagotavlja bolj zdravo bivalno okolje. Prav tako pa tudi to klimatsko napravo upravljamo na daljavo preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Odločitev za nakup klimatske naprave Mitsubishi Electric je resnično dobra in prava, saj je kombinacija vrhunske tehnologije, učinkovitosti  in zanesljivosti.  

Podjetje REAM je dobavitelj in uradni distributer klimatskih naprav Mitsubishi Electric. Če potrebujete svetovanje pri izbiri vaše klimatske naprave, pokličite REAM na 080 98 98 ali pišite na [email protected]. Pripravili vam bodo informativno ponudbo in vas povezali s strokovnim in pooblaščenim monterjem blizu vas. 

Starejše novice