Foto: Eva Rinaldi - Flickr (Wikimedia)
Ustvarjeno dne
Sre, 17.2.2021 11:45
Na Krvavcu se nekaj dogaja. Tam naj bi v kratkem snemali tujejezični film, v glavni vlogi pa naj bi bila zvezda velikih zaslonov.

Prejeli smo informacijo, da naj bi se na Krvavcu v kratkem snemalo nekaj prav posebnega. Za potrebe snemanja naj bi nas s svojim obiskom počastila hollywoodska zvezdnica.

Foto: RTC Krvavec

Na Krvavcu bo snemala znana produkcijska hiša

Pogovarjali smo se z Luko Vrančičem, ki je potrdil, da naj bi znana produkcijska hiša aktivno iskala nastanitvene objekte po hribu in okolici. Ne ve še, katere objekte in kakšno kapaciteto naj bi potrebovali, vendar verjame, da se bodo s produkcijsko hišo v kratkem srečali na štiri oči. Dodaja, da smatra trenutno njihovo dogovarjanje za klasično turistično storitev, ki se je poslužujejo seveda tudi estradniki.

Najave še niso prejeli

Namigne, da se pogosto dogaja, da na Krvavcu snemajo spote za oglase, tako da bi bila lahko znana oseba udeležena pri tovrstni obliki snemanja. Po navadi se morajo pred prihodom delegacije pripraviti, velja poseben protokol … Pove, da v tem primeru najave še niso prejeli in da je trenutno vse del normalne rutine. Prav tako še niso vključeni logistično, prizna pa, da bo produkcijska hiša definitivno potrebovala neko delovno ekipo.

Vir: Instagram, naomiwatts

Bo na krvavških belih strminah smučala Naomi Watts?

POP TV razkriva, da naj bi na Krvavec prispela britanska igralka Naomi Watts, ki je že bila nominirana tudi za oskarja. Domneven spot ali film naj bi snemala v naslednjem tednu oziroma v naslednjih desetih, 14 dneh.

Igralka trenutno snema Neskončno nevihto

Variety piše, da je Naomi dodeljena glavna vloga v težko pričakovanem filmu Malgorzate Szumowske »Infinite Storm« (Neskončna nevihta), ki se ustvarja v sodelovanju z Bleecker Street in Sony Pictures Worldwide Acquisitions. Produkcija naj bi stekla še v tem mesecu.

Scenarij za Neskončno nevihto je spisal Josh Rollins in je osnovan na članku »High Places: Footprints in the Snow Lead to an Emotional Rescue« (Ty Gagne), ki govori o zgodbi Pam Bales, mami, medicinski sestri in gorski vodnici, ki jo je na pohodu na Mount Washington ujel snežni metež, iz katerega je nato drzno rešila popolnega neznanca.

Scenarij se nam zdi zelo pripraven za snemanje na našem Krvavcu.

Krvavec pogosto gosti znane osebe

Luka Vrančič dodaja, da se na Krvavcu pogosto smučajo ali sankajo tako slovenske kot tuje znane osebe – nekatere se izpostavljajo, druge pa rade ostanejo anonimne.

Pri njih se je naučila smučati Heather McCartney, na krvavških belih strminah pa je smučala tudi Vanessa Mae.

Zapazili pa smo, da se je včeraj na Krvavcu sankal tudi Miha Deželak s svojo boljšo polovico.

Miha Deželak na nočnem sankanju🛷

Kako izgleda in kakšni so občutki na nočnem sankanju na smučišču Krvavec, vam bo fatalni moški Miha Dezelak povedal kar sam.... 🤫 Miha je na sankanju nekoga srečal 😂 • • • • #krvavec #krvavecskiresort #krvavecslovenia #krvavecmountain #krvavechotel #furamokrvavec #slovenia #slovenianalps #slovenia365 #sloveniaoutdoor #slovenianmountains #trevelslovenia #visitslovenia #visitcerklje #ifeelsLOVEnia #mojaslovenija #mojadežela #myway #skiing #skijanje #skifun #vsezarazgled #kampadanes

Objavil/a Krvavec dne Torek, 16. februar 2021

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice