Ljubljanainfo
Pon, 11.1.2021 21:45
Na Planet TV spomladi prihaja nov pevski šov, ki se bo vrtel okoli znanih, petja in mask. Te maske bodo veliko bolj zabavne kot tiste, ki smo jih vajeni.

Pod zabavnimi maskami se bodo v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko skrivali znani Slovenci in Slovenke. Dve ekipi bosta med seboj tekmovali, katera bo uganila več zamaskiranih nastopajočih. 

Nastopi mask bodo zabavni in vsaka bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi jih zvezdniški ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno izmed svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.

Voditelj šova bo Klemen Slakonja

Voditelj tega noro zabavnega šola v maskah bo Klemen Slakonja. Vendar na velikem odru ne bo sam, saj mu bodo družbo delali znani Slovenci in Slovenke, ki se bodo skrivali pod maskami. 

Klemen Slakonja bo na odru z zvezdniškima ekipama, ki bosta ugotavljali, kdo se kriva pod zabavno masko. Ti ekipi bodo sestavljali Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič - Gacho, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar

»Ko sem prvič videl koncept oddaje in spoznal, da nastopajo maske, se mi je to sprva zdelo zelo absurdno. Bilo je celo tako absurdno, da mi je postalo všeč,« je povedal Slakonja in dodal, da je za nami leto, ko smo vsi nosili maske. Zakaj torej ne bi v novo leto vstopili z maskami, ki so veliko bolj zabavne. 

Zvezdniška ekipa se bo razdelila na dva dela, zmagala bo ekipa, ki bo uganila, kdo se skriva pod masko. Zvezdniška ekipa je pripravljena na izziv in polna samozavesti. 

»Slovensko medijsko sceno kar dobro poznam, zato mislim, da bom hitro ugotovila, kdo se skriva pod masko,« je povedala Jasna Kuljaj, ki bo najbolj pozorna na obliko telesa in barvo glasu. Milan Gačanovič - Gacho bo ubral nekoliko drugačno strategijo, saj bo bolj pozoren na gibe. 

Saša Lendero upa, da bo na odru nastopil kdo, ki ga bolje pozna. »Malo me bo sram, če koga, ki ga res dobro poznam, ne bom prepoznala,« je še dodala v smehu. 

Med zvezdniško ekipo bo tudi fotograf, novinar in organizator koncertov Mimi Inhof, ki bo pozoren predvsem na energijo, ki bo prihajala z odra.

»Pomembna je energija, ki prihaja z odra, in verjamem, da super energije v oddaji ne bo manjkalo,« je povedal Mimi Inhof. 

Zvezdana Mlakar je nad oddajo navdušena, saj ta nagovarja tisto bistveno, kar je na znotraj. Miha Hercog pravi, da bo to zanj in za gledalce prav posebno doživetje. 

Starejše novice