V hotelu Atlantis boste novo leto dočakali na toplem in ob obisku ekskluzivnega koncerta KISS. foto: Atlanis
mimi inhof
Pon, 28.12.2020 11:00
Še nimate ideje, kje boste za silvestrovo? Če leto 2021 dočakate na koncertu KISS v Dubaju, to ne bo poceni.

V Sloveniji bomo na silvestrovo doma in v krogu najožje družine, če pa vam se toži po bolj normalnem novoletnem vzdušju – to sicer nikjer po svetu letos ne bo takšno, kot smo ga vajeni – si lahko omislite pobeg v toplejše kraje. V Dubaju namreč nastopajo ameriški rockerji KISS in obljubljajo "najspektakularnejši novoletni šov", ki ga boste letos videli. Samo za pirotehniko bodo porabili milijon dolarjev!

Koncert bo predvajan po spletu, lahko pa ga spremljate tudi v živo, a boste morali konkretno odpreti denarnico.

Pred dnevi so končno objavili cene »vstopnic« in te so primerne ekskluzivnosti dogodka, vključujejo pa tudi večdnevno nastanitev v hotelu Atlantis, The Palm Dubai, pred katerim se bo zgodil koncert. Ta bo v neposrednem spletnem prenosu beležilo 50 kamer, v paketih je precej ekskluzivnih 'sladkorčkov' za orto fene, oz. člane KISS Army, katerih člani bodo verjetno vsi, ki bodo tam. Preden vam vzame sapo povejmo, da je to v Dubaju, ki ne slovi kot poceni destinacija in drugo, da so to KISS, ki nikoli niso imeli zadržkov ob »zaračunavanju« svojih fenov za tovrstne ekskluzivne dobrote in tokrat to res so. Na voljo sta dva paketa:

Black Diamond VIP paket 

cena: 13.000 USD

Vključeno v ceno za 10.500 EUR: 5 nočitev v hotelu Atlantis, ogled koncerta z balkona (z možnostjo rezervacija sedeža na parterju pred hotelom), skupinski pogovor s člani benda, ogled tonske vaje, podpisana 'setlista', oz. repertoar koncerta, fotografiranje na odru pred koncertom, omemba imena med zahvalami koncertnega filmčka, ko bo objavljen, transfer z letališča in na letališče, novoletna večerja, vinilna plošča koncerta, ko bo objavljena, vstopnica za vodni park pri hotelu.

Double Platinum VIP Package

cena: 24.750 USD

Double Platinum VIP za 20.000 EUR vključuje vse storitve iz paketa Black Diamond in dodatno še fotografiranje s člani benda v znamenitih ličilih, podpisano kitaro Ibanez (s podpisom Paula Stanleya) ali AXE bas kitaro (s podpisom basista Gena Simmonsa), obisk zaodrja pred koncertom in 24-urni dostop do trgovine s prestižnimi znamkami oblačil.

Starejše novice