oglasniprispevek1
Sre, 17.5.2023 11:12
BoxSpring postelje so zadnji trend na področju opremljanja doma. S svojim prestižnim videzom, kraljevsko višino in elegantnimi detajli so osvojila srca že mnogih prebivalcev naše domovine. Zakaj so tako posebne?

BoxSpring postelja – kje najdete pravo?

Prava BoxSpring postelja je izdelana v Sloveniji, v Spalnem centru Maremico, kar ji daje dodatno prednost, saj omogoča mnoge prilagoditve svojemu uporabniku.

Posteljo z vzmetnico snujejo spretne roke šivilj, tapetnikov in mizarjev Spalnega centra Maremico v svoji sanjski delavnici.

Kako si ustvarite svojo zvezdo spalnice?

BoxSpring je kvalitetna postelja, izdelana v Spalnem centru Maremico je vedno unikat, ustvarjen samo za svojega uporabnika.

Pri tem lahko izbirate številne elemente postelje in jih po želji medsebojno kombinirate, dokler ne ustvarite svoje lastne moderne postelje.

Kaj vse vam je na voljo za prilagajanje?

  1. Model box postelje: Izbirate lahko med kar petimi različnimi modeli postelje BoxSpring.
  2. Dimenzije postelje: izberite dimenzijo, ki vam jo dopušča vaša spalnica in jo želite pripeljati v svoj dom. Najbolj so priljubljene zakonske postelje.
  3. Vzglavna stranica: vzglavje postelje doda piko na i celotnemu dizajnu te moderne postelje. Na voljo so štiri stranice, ki so lahko poravnane s posteljo ali širše; v XL ali celo XXL izvedbi.
  4. Višina postelje: Izberete lahko svojo višino postelje.
  5. Barva in material oblazinjenja: Ste si zaželeli usnjene postelje? Ali pa bi radi oblazinjenje v tkanino? Morda žametni pliš? V Spalnem centru Maremico je na voljo oblazinjena postelja v vse našteto. In to v več kot 100 barvnih odtenkih.
  6. Ležišče, vgrajeno v samo posteljo: Vzmetnica je srce vsake postelje in prav je, da je kvalitetna in prilagojena vam, vašemu telesu in željam po udobju. Izbirate lahko med tremi linijami ležišč Leticia ali pa si v BoxSpring posteljo vgradite celo vodno posteljo Lectus.
  7. Toper ležišča: Udobje je tisto, ki vas bo prepričalo, da vsak dan zaspite na svojem novem dragulju v spalnici. Izberete lahko zelo udobno, udobno ali kompaktno različico.
  8. Način postiljanja: Vsi vemo, kako se postilja postelja, kajne? Vendar v Spalnem centru Maremico lahko izbirate celo svoj način postiljanja. Poleg klasičnega, lahko izberete patentirano Exclusive Top postiljanje. Pri tem načinu je tako imenovati toper z zadrgo pritrjen na preostanek oblazinjenega ležišča in vam zagotavlja, da se ponoči ne premika, vi pa lahko postiljate le ta, zgornji del ležišča (toper). S tem prihranite na času in energiji, ko morate rjuho zatlačiti za ležišče.

Kje vse najdemo BoxSpring postelje?

V njenem objemu vsako noč zaspijo Boštjan Romih, Sara Rutar, Jakov Fak, Mojca Mavec in še številni drugi.

O njej govorijo številni arhitekti in notranji oblikovalci, vsake toliko jih predstavijo celo v znani oddaji TV Ambienti na slovenski nacionalni televiziji.

Pa je to res najboljši boxspring na trgu? Dodatno prednost ima njegova trajnostna naravnanost.

Posteljo BoxSpring iz Spalnega centra Maremico lahko obnovite kadar koli to želite. In to vse njene sestavne dele!

Ste se naveličali barve? Spalni center Maremico omogoča preprosto pretapiciranje. Zamenjate lahko tudi samo ležišče ali toper in to samo na eni strani pri zakonski postelji, če tako želite.

Zamenjajte vzglavno stranico ali samo prevleko. Izbira je povsem vaša. S tem podaljšate življenjsko dobo celotne postelje, osvežite vašo spalnico in prihranite pri denarju.

Vas o postelji BoxSpring zanima več. 100-stranski katalog Spalnega centra Maremico si lahko brezplačno naročite tukaj.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice