Foto: Bobo
Ljubljanainfo
Pon, 9.1.2023 13:12
V javnosti se šušlja, da naj bi se premier Robert Golob poslovil od samskega stana, povezujejo ga z lobistko Tino Gaber.

Sinoči so v oddaji 24 ur objavili informacije o tem, da naj bi premier Robert Golob bil že večkrat viden z znano Slovenko Tino Gaber, ki si je sicer ime ustvarila kot lobistka in o kateri se je veliko pisalo leta 2021, ko je sodelovala pri snemanju šova Exatlon. 

Ujeli naj bi ju v nakupovalnem centru Ikea in pred tem na božičnem koncertu v Vatikanu. S temi informacijami so podžgali govorice, da je naš premier spet v zvezi.

Pa je to res?

Tako Golob kot Gaber novice ne zanikata, a svojega zasebnega življenja ne komentirata

Golob in Gaber naj bi se sicer spoznala preko Tinine sestre, ki je bila nekoč Golobova sodelavka. Kot so še poročali v oddaji 24 ur, pa Golobova služba za stike z javnostmi njegovega zasebnega življenja in domnevnega razmerja ne komentira.

Tako je bilo tudi aprila, ko so se mediji spraševali, kje je njegova soproga. V tistem času se je govorilo, da se je Golob odselil od doma.

Zdaj naj bi se na domnevne novice o razmerju odzvala tudi Tina Gaber, ki je za 24 ur prav tako odgovorila le, da svojega zasebnega življenja ne želi komentirati. 

Starejše novice