oglasniprispevek1
Tor, 28.3.2023 11:14
Z novim zavarovanjem Varuha zdravja, Vzajemne, Zavarovanjem za male živali, lahko lastniki štirinožnih ljubljenčkov poskrbijo za njihovo zdravje.

Z zavarovanjem si zagotovijo kritje veterinarskih storitev v primeru nezgode ali bolezni, asistenčno storitev veterinarski posvet na daljavo Vet posvet, kritje odgovornosti in pravno zaščito lastnika male živali. Omogočeno je tudi dodatno kritje za primer pogina male živali. 

Varuh zdravja, Vzajemna, s tem novim zavarovalnim produktom vstopa tudi na trg premoženjskih zavarovanj.

Zavarovanje za male živali je namenjeno zavarovancem, lastnikom psa ali mačka, ki se s sklenitvijo želijo izogniti visokim stroškom veterinarskih storitev in hkrati poskrbeti za svoje premoženje, če so na primer zaradi ugriza psa proti zavarovancu uveljavljeni odškodninski zahtevki zaradi odgovornosti, in pravno zaščito, za katero bo kot sozavarovalnica poskrbel ARAG. 

Na voljo trije različni paketi

Lastniki malih živali (psov in mačk) lahko izbirajo med tremi paketi, ki se med seboj razlikujejo v obsegu kritja veterinarskih storitev, višini zavarovalnih vsot posameznih kritij in soudeležbe.

  • Paket S Zavarovanja za male živali krije veterinarske storitve v primeru nezgode.
  • Paket M poleg nezgode krije tudi veterinarske storitve v primeru bolezni.
  • Paket XL pa poleg veterinarskih storitev v primeru bolezni in nezgode krije tudi veterinarske storitve za ortopedijo in raka.

Paket S nima soudeležbe, paketa M in XL pa imata 15-odstotno soudeležbo, poleg tega pa premija ni odvisna od starosti ljubljenčka.

Vsem paketom se lahko priključi dodatno kritje za primer pogina. Zavarovanje se sklene za obdobje enega leta z avtomatskim podaljševanjem.

Posebna prednost Zavarovanja za male živali je edinstvena možnost veterinarskega posveta na daljavo Vet posvet, ki jo Vzajemna na trgu ponuja prva. Vet posvet lastniku male živali omogoča, da se z veterinarjem posvetuje na daljavo, ko je v dvomih glede resnosti težav svojega ljubljenčka.

Z Zavarovanjem za male živali Varuh zdravja, Vzajemna, strankam omogoča, da poskrbijo za zdravje vseh družinskih članov, tudi svojih štirinožnih prijateljev.

Starejše novice