oglasniprispevek1
Tor, 21.3.2023 14:05
Pomladni dnevi so tukaj, bliža se materinski dan, ki nas bo razveselil že konec tedna. Se tudi vi sprašujete, kaj podariti mami ob tej posebni priložnosti?

Majhna pozornost, ki si jo bo mama zapomnila in se z njo veselo posladkala, je vedno dobra ideja. Teta Frida je zate pripravila nekaj namigov, ki ti bodo olajšali izbiro med mnogimi čokoladnimi kreacijami. 

Vrtnice na čokoladi

Čokolada in rože skupaj v posebni kreaciji, ki jo boste najprej občudovali, šele nato pa pojedli! Čokoladna kreacija, ki združuje čokolado in cvetove vrtnic. Gourmet mlečna čokolada v slastni kombinaciji z liofilizirano breskvijo, suhimi cvetovi vrtnic in ročno izbranimi mandlji, je lahko morda vaša prva izbira.

Tukaj najdete še več posebnih najlepših gourmet čokolad, odločiti se boste morali le, ali podariti belo, mlečno ali temno različico. Zagotovaljamo vam, da bo vsaka odločitev, prava odločitev.

Darilni paketi za materinski dan

Ste morda raje za skrbno pripravljene čokolade v darilni škatli s pentljo? V njej se skrivajo same najboljše kreacije, od Celih jagod v beli čokoladi oziroma Grdobic – hrustljave jagode v beli čokoladi, do čokolade Taste edition Strawberry Kisses, najboljših jagodnih čokoladnih srčkov in mini čokoladic s srčki. 

Mednarodno nagrajene Praline tortice 

Fridine najbolj priljubljene darilne tortice, ki se jim je pridružila čokolada, so Praline tortice. Poskusite najboljšo svetovno čokolado, polnjeno z nežnimi kremami, ki jih poznate iz svojih najljubših tortic.

Čudovito darilno škatlico boste želeli odpreti takoj. Preverite šest kombinacij edinstvenih okusov.

Izbrana temna čokolada

Za mame, ki obožujejo temno čokolado, je tukaj edinstven darilni paket, kjer kraljujejo štiri izbrane kreacije z gourmet temno čokolado. Frida priporoča, da poskusite tudi njen »best seller« Cele jagode v temni čokoladi

Čok'n'rolls nebesa

Dvakrat mednarodno nagrajena kreacija v obliki kroglic, v katerih se skriva najboljše iofilizirano oz. kandirano sadje potopljeno v gourmet čokolado, posuto s finim sadnim prahom. Morda bodo prava izbira, vse okuse Čok'n'rolls najdeš tukaj

Želiš še več čokoladnih namigov? Klikni v spletno čokoladno trgovino Tete Fride in hitro preglej njen čokoladni izbor, 25. marec se približuje. Za vse čokoholike je Frida pripravila tudi posebni 15 odstotni popust ob materinskem dnevu, izkoristite ga tako, da ob koncu nakupa v spletni trgovini vpišete kodo MAMA15

Čokoladne kreacije Tete Fride najdeš še v njenih čokoladnih kavarnah po Sloveniji, izbrane izdelke pa tudi v Hoferjevih in Interspar poslovalnicah ter na bencinskih servisih Mol in Petrol.

Starejše novice