Slika je simbolična.
Oglasni prispevek
Pon, 20.11.2023 13:00
Si tudi vi želite, da bi do zdravstvene storitve prišli, takoj ko jo potrebujete? Z zavarovanjem Zdravstvena polica Varuha zdravja, Vzajemne, boste za specialistično obravnavo ali poseg na vrsti že v nekaj dneh.

Zakaj izbrati Zdravstveno polico?

Zavarovanje Zdravstvena polica omogoča hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev, operativnega posega ali drugega mnenja specialista, ko ste v dvomih. 

Med ključnimi prednostmi so še posvet z zdravnikom, kadarkoli ga potrebujete, pomoč na domu, kritje stroškov zdravil, zavarovalna vsota do 30.000 evrov in brezplačna asistenca zavarovalnice. 

Kako do pravočasne zdravstvene storitve?

Ko pri osebnem zdravniku dobite napotnico za zdravstveno storitev, preprosto pokličite v asistenčni center Varuha zdravja na telefonsko številko 080 20 60 in strokovno usposobljenim svetovalcem zaupajte potrebne podatke. 

V kratkem vas pokličejo nazaj in vam predstavijo najboljše možnosti za vas. 

Mreža vrhunskih izvajalcev

V mrežo zdravstvenih izvajalcev Varuha zdravja je vključenih več kot 150 domačih in tujih uglednih ustanov in izvajalcev, ki zagotavljajo kakovostno zdravstveno obravnavo, urejene prostore, najsodobnejšo medicinsko opremo, visoke standarde obravnave zavarovancev ter kratko časovno dostopnost zdravstvenih storitev.

Zavarovanje po lastni meri

Zdravstveno polico lahko oblikujete po svojih potrebah in željah. Sklenete lahko zavarovanja za specialistične zdravstvene storitve, operativne posege in za otroke od dopolnjenega 1. do vključno 25. leta. Vsa zavarovanja je mogoče nadgraditi z izbirnimi kritji.

Predani zdravju, predani zavarovancem

Stopnjo zadovoljstva uporabnikov pri Varuhu zdravja redno merijo z anketiranjem.

V obdobju med začetkom leta 2022 in 30. septembrom 2023 sta splošni oceni zadovoljstva z asistenco zavarovancem in obravnavo pri partnerjih iz Mreže Varuha zdravja dosegli povprečni oceni 4,9 in 4,86 od 5. 

Na vprašanje, ali bi na podlagi izkušenj sorodniku ali prijatelju priporočili zavarovanje Zdravstvena polica, pa je odgovorilo z »da« 98,89 odstotka anketiranih. V anketi je sodelovalo približno 8000 oseb.

Za več informacij o individualnem in kolektivnem zavarovanju Zdravstvena polica obiščite spletno stran www.vzajemna.si ali se na brezplačni telefonski številki 080 20 60 dogovorite za posvet z enim od svetovalcev Varuha zdravja.

Slika je simbolična.

Kolektivna zdravstvena polica

S sklenitvijo Kolektivne zdravstvene police lahko delodajalci svojim zaposlenim omogočite hitrejšo pot do zdravljenja v primeru poškodbe ali bolezni in s tem hitrejši povratek v aktivno življenje. 

Odločite se lahko tudi za Kolektivno nezgodno zavarovanje in Kolektivno zavarovanje za težje bolezni. Z izbiro ustreznega kritja ter možnostjo prilagoditve višine zavarovalne vsote vam Kolektivna zdravstvena polica omogoča fleksibilnost pri sestavljanju zavarovanja po meri vašega podjetja in vaših zaposlenih.

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki njihovih storitev?

V svetu, kjer je skrb za zdravje postala vse pomembnejša, je odločitev za pravilno zdravstveno zavarovanje ključnega pomena. 

Varuh zdravja, Vzajemna, vam kot zanesljiv partner stoji ob strani na poti do pravočasne in kakovostne zdravstvene oskrbe, kar potrjujejo tudi številna mnenja zadovoljnih uporabnikov njihovih storitev.

  • Hvala vam za hitro in profesionalno storitev in veliko uspehov še naprej. (L. T.)
  • Z vašimi uslugami sem zelo zadovoljna in ko imaš zdravstvene težave je to največ vredno, da ti lahko najhitreje pomagajo. Iskrena hvala. (M. K. P.)
  • Organizacija vrhunska, sem danes oddala pristopno izjavo še za moža v okviru kolektivnega zavarovanja družinskih članov v našem podjetju. Vse dobro še naprej (R. K.)
  • Namesto, da bi na fizioterapijo čakal 11 mesecev, je bilo z vašo asistenco urejeno v nekaj dneh. (M. H.)
  • Strokovna obdelava od začetka do konca. Specialist je pregledal otroka do potankosti. Res same pohvale. (E. B)

Starejše novice