Švedski trgovski gigant Ikea je na spletnem strani že lansirala maloprodajno spletno mesto, kjer si obiskovalci že lahko ogledajo več kot 9.500 izdelkov za opremo doma, s 25. februarjem pa jih bo mogoče tudi kupiti.

Izdelke pa bo možno kupiti 25. februarja.

Skupaj s spletno trgovino bo švedski trgovec 25. februarja v Mariboru odprl tudi prevzemno mesto. Tam bodo kupci lahko po spletu naročeno blago prevzeli po znižanih cenah dostave.

PREBERITE ŠE:

Ponudba trgovine IKEA v Sloveniji je bila oblikovana upoštevajoč obsežno raziskavo, ki je preučevala, kako ljudje iz vse Slovenije živijo doma. Pri tem je IKEA poskrbela, da nabor pohištvenih izdelkov in dodatkov za dom odraža lokalne potrebe in želje glede opremljanja doma. Družba IKEA želi pomagati številnim ljudem pri vsakodnevnem sprejemanju trajnostnih odločitev, ko gre za njihov dom, ter pozitivno vplivati na ljudi in planet.

Bo ljubljanska Ikea s privlačnimi cenami privabila kupce?

"Kjer koli vstopimo na nov trg, želimo ponuditi izdelke za pohištvo, ki so funkcionalni in kakovostni, oblikovani in izdelani z mislijo na trajnost, po tako dostopnih cenah, da si jih lahko privošči čim več ljudi. Pred prihodom na nov trg opravimo tudi veliko raziskav, da ugotovimo, kateri del naše ponudbe bo še posebej zanimiv za lokalno prebivalstvo. Ob temi se potrudimo, da strankam ponudimo čim bolj sprejemljive cene. Na koncu se cene od trga do trga rahlo razlikujejo, saj nanje vpliva več faktorjev, vključno s ceno transporta, davki itd."

Starejše novice