Oglasni prispevek
Čet, 23.5.2024 09:24
S svojo svežino, sočnostjo in barvo osvajajo mize Slovenk in Slovencev. Pridelani so z veliko ljubezni in ročno obrani takrat, ko so zares rdeči.

Po obiranju jih še isti ali pa takoj naslednji dan dostavijo trgovcem, v Ljubljani pa vas pričakujejo tudi na Osrednji ljubljanski tržnici. Se vam ga že kaj LUŠTa?

Zagotovo se vam svita, o katerem sadežu govorimo. To je prekmurski paradižnik LUŠT. Letos nas razvajajo že 13. sezono. Zagotovo pa niste vedeli, da nas že od leta 2012 razvajajo z isto sorto Grozdastega paradižnika LUŠT!  

LUŠTovci vas na Osrednji ljubljanski tržnici pričakujejo od ponedeljka do petka, med 7.00 in 14.30 ter ob sobotah med 7.00 in 14.00. 

Paradižnik LUŠT pa je na voljo v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji ter na njihovi LUŠTni domačiji v Renkovcih. 

Ja, res je – identičen pa je tudi način, na katerega paradižnik pridelujejo. Že v začetku so se zavezali k ohranjanju pridelave prijazne do okolja in zdravja ljudi. 

Paradižniki so obsijani s toplim prekmurskim soncem in v hladnejših delih leta pridelani s pomočjo obnovljive geotermalne energije. LUŠTovci rastlinam zagotavljajo zares prijetne pogoje za rast, zato pridelajo tako polne, sočne, dišeče in rdeče paradižnike.  

LUŠTek nagrajuje! ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT in z malo sreče postanite LUŠTen/na voznik/ca nove Mazde 2 hybrid* za eno leto ali se potegujte za druge privlačne nagrade! 

Naložite račun, iz katerega je razviden nakup paradižnika LUŠT v skupni vrednosti najmanj pet evrov z DDV, ali napišite zgodbo dolžine od 500 do 1500 znakov brez presledkov z naslovom »ZaLUŠTam si paradižnik LUŠT«.

So pa tudi letos poskrbeli, da zares vsak/a pa naj ima še tako zahteven okus, najde nekaj zase. Od majhnih do velikih, od rdečih do pisanih – izbirajte med raznolikimi paradižniki

  • Grozdasti paradižnik LUŠT,
  • Mali grozdasti paradižnik LUŠT,
  • Slivov paradižnik LUŠT
  • Datljev paradižnik LUŠT,
  • Češnjev paradižnik LUŠT,
  • LUŠTek (mešanica pisanih češnjevih paradižnikov).

Vsak paradižnik piše svojo zgodbo. Eni končajo v solatah, spet drugi v omakah, nekateri ocvrti, tisti najslajši pa kot prigrizek. Ampak za vse paradižnike vemo, kdaj in kje so dozoreli. Vsi pa so še vedno Sveži. Sočni. Slovenski.

ZaLUŠTajte si paradižnik LUŠT!

Starejše novice