Foto: Jure Banfi
Peter Dominko
Pon, 10.4.2023 17:41
Olimpija je v Šiški še drugič to sezono izgubila z Bravom, mestni dvoboj pa je v 90. minuti postregel s pravo dramo. Matevž Vidovšek, vratar Olimpije, je ob obrambi z glavo padel na tla in za nekaj časa izgubil zavest.

Nogometaši Brava so v Šiški še drugič v aktualni sezoni premagali ljubljansko Olimpijo.

Jeseni se je mreža Olimpije v mestnem obračunu tresla kar šestkrat, današnji dvoboj pa je v korist Brava odločil Luka Štor. Primorec v napadu rumenih je izkoristil napako Matea Karamatića in Bravu priigral pomembne točke za potrditev obstanka.

Gostitelji obračuna so bili precej nevarnejši v drugem polčasu, saj v prvem niso sprožili enega samega udarca, v nadaljevanju dvoboja pa je Olimpijo nekajkrat rešil Matevž Vidovšek.

Najboljši vratar letošnje sezone je tekmo končal predčasno, saj je v zadnji minuti rednega dela tekme izgubil zavest. Nekaj časa smo bili v Športnem parku Šiška priča pravi drami.

Vidovšek je ob poskusu obrambe padel preko Gašperja Trdina, na zelenici pa je pristal neposredno na hrbet, z glavo močno udaril ob tla in za nekaj trenutkov obležal brez zavesti.

Posredovala je zdravniška služba, Korošca, ki je na kar 17 od 23 ligaških tekem zaklenil svoja vrata, pa so po nekaj minutah mučnega odštevanja naložili na nosila in odpeljali proti reševalnemu vozilu.

Matevž na koncu vseeno ni končal v reševalnem vozilu, saj je priseben vstal in ob aplavzu tribune zakorakal ob atletski stezi.

Starejše novice