oglasniprispevek1
Tor, 17.10.2023 10:22
Obiščite Hotel Park in Rikli Balance Hotel ter spoznajte lepote Bleda.

Jesen in zima sta kot nalašč za odkrivanje prelepe Slovenije. Zakaj se ne bi odpravili na raziskovanje Bleda, ki ponuja veliko več, kot le obisk otočka sredi jezera in gradu, ki bdi nad njim.

Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na pravljičnem Bledu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. Preverite popuste za nepozabno doživetje slovenskega alpskega bisera v hladnejših mesecih!

Elegantni Rikli Balance Hotel 

Aktivno odkrivanje Bleda 

Sprehodi, pohodništvo, kolesarjenje ali tek – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi.

Pohodnike vabita bližnja Ojstrica in Galetovec, kjer se vam odpirajo panoramski razgledi na Blejsko jezero.

Ljubitelji kolesarjenja si v hotelu lahko izposodite električna kolesa, ali varno shranite svoja, in se odpravite na kolesarjenje po dolini Radovne, ljubitelji teka pa prijetne jesenske temperature v svežem alpskem okolju lahko izkoristite za tek okoli jezera!

Edinstven izven-sezonski popust

Prepustite se zgodbam slovenskega alpskega bisera, podajte se na aktivno odkrivanje okolice in izkoristite izven-sezonski 20-odstotni popust v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park za nočitve s polpenzionom v izbranih terminih od oktobra 2023 do marca 2024.

Starejše novice