Oglasni prispevek
Pet, 17.11.2023 13:29
Nepozabne počitnice v najlepših kotičkih Slovenije.

Bliža se Črni petek (ang. Black Friday), ki tokrat prinaša kar 30 odstotkov popusta za počitnice v St. Bernardin resortu Portorož, San Simon resortu Izola, Termah 3000 – Moravskih Toplicah, Termah Ptuj, Zdravilišču Radenci ter hotelih Park in Rikli Balance na Bledu

Izkoristite neverjetne popuste in si zagotovite nepozaben oddih v najlepših kotičkih Slovenije.

Na vseh omenjenih destinacijah skupine Sava Hotels & Resorts se lahko pogrejete v toplih bazenih in savnah, uživate v lokalno obarvani kulinariki in wellness tretmajih, ki so začinjeni z lokalnimi posebnostmi. 

Med zimskimi počitnicami vas čaka tudi pester animacijski program z gibalnimi igrami in zabavnimi ustvarjalnimi delavnicami. Izjemni popusti veljajo, če rezervacijo naredite do 3. decembra 2023, ugodnosti pa veljajo za bivanje v določenih nastanitvah in terminih od januarja do junija 2024.

30 odstotkov ugodnejši oddih le korak do morja v Portorožu ali v Izoli

Ste med tistimi, ki ves čas sanjate o poletju, šumenju morja, kopanju in sproščanju v objemu toplih sončnih žarkov? Za vas imamo dobro novico! 

Vse to lahko tudi v hladnejših mesecih doživite v Portorožu, v St. Bernardin resortu ali v Izoli v San Simon resortu, kjer so zime mile in vas pogosto razvaja sonce. 

V nedavno prenovljenih Hotelu Histrion in Hotelu Vile Park Premium v Portorožu vas poleg Morskega vodnega parka Termaris, v katerem najdete bazene z ogrevano morsko vodo, in sob, ki pripovedujejo zgodbe Istre, čakajo tudi pristna istrska kulinarika, mediteransko obarvani wellness tretmaji in panoramske savne z razgledom na slovensko morje. 

V okviru edinstvene ponudbe za Črni petek (Black Friday), si lahko oddih (minimalno bivanje dve noči) med 7. januarjem in 3. marcem 2024 privoščite kar 30 odstotkov ugodneje!  Popust velja tudi v času zimskih počitnic, ne spreglejte pa še družinskega bonusa, ki omogoča, da en otrok letuje brezplačno!

Če si oddih radi popestrite še s pristnim utripom očarljivega obmorskega mesteca, bo za vas prava izbira oddih v prenovljenih depandansah San Simon v Izoli, kjer lahko 30-odstotni popust za Črni petek izkoristite za bivanje (minimalno dve noči) med 16. februarjem in 3. marcem 2024

Posebna dodatna ugodnost? Družinski bonus, v okviru katerega do kar dva otroka letujeta brezplačno (dva otroka do 15. leta v družinski sobi skupaj s staršema).

Doživite oddih v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na pravljičnem Bledu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. in

Poleg prostornih sob, ki pripovedujejo lokalne zgodbe, se v hotelskih bazenih lahko pogrejete v termalni vodi, v wellnessu pa prepustite alpsko obarvanim tretmaje, ki vas bodo poživili. Za piko na i vas razvajamo še s kulinariko, nad katero bdi chef Simon Bertoncelj, ki je bil za svoje delo nagrajen tudi z Michelinovim priznanjem. 

Ulovite Black Friday popuste in si privoščite 30 odstotkov ugodnejši oddih na Bledu v določenih terminih od novembra 2023 do vključno aprila 2024 (minimalno bivanje dve noči). Popust velja tudi v času zimskih počitnic, ne spreglejte pa še družinskega bonusa, ki omogoča, da 1 otrok letuje brezplačno!

Starejše novice