Termin
Prizorišče

Kvir sijaj se bo iz Zorice, kjer bo potekal finalni izbor Majske Kraljice, prelil tudi v Klub K4. Tokrat v goste prihaja berlinsko-milanska glasbena naveza. Letnemu rezidentu K4 Roza Adyu Toledanu, ki se lahko pohvali z rednimi klubskimi nastopi od berlinske Renate in Berghaina do newyorškega Good Rooma in londonskega Dalton Superstora, se bo tokrat pridružil Kingsizebed! Ustanovitelj milanske založbe Vitamina Musica in organizator dveh najbolj znanih kvir zabav v severni Italiji, Vitamine, kjer se umetnost spaja z elektronsko glasbo, ter Solide - mesečne tehnaže v zdaj že kultni instituciji kvir nočnega življenja - klubu QClub v Milanu.
Na barskem flooru vas bosta z disko ritmi navduševala Aaron Blau in калина. Aaron Blau je razvil svoj edinstveni glasbeni slog skozi leta vrtenja po berlinskih klubih. V raznolikem glasbenem jeziku najde popolno ravnotežje z mešanico house, cosmic in italo zvrsti. Na drugi strani se калина s svojo selekcijo sprehaja tako v času kot v žanrih. Na plesišču združuje disko osemdesetih in house devetdesetih s pisano paleto sveže sodobne produkcije.

Veliki:
Ady Toledano
Kingsizebed

Bar:
Aaron Blau
калина

Artwork: Urša Čuk
Foto: Marcel Obal
___________________________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
12€ < 24:00 > 15€

Kombo vstopnica za Majsko kraljico in K4 Roza: 20 € (na voljo je omejeno število kombo vstopnic). Dostopne so v spletni predprodaji: https://www.mojekarte.si/.../majsk.../vstopnice-1168329.html

INFO: [email protected]
GARDEROBA / LOST & FOUND
[email protected]
Organizator:
Društvo ŠKUC // Pink. The Underground
www.skuc.org // www.facebook.com/PinkTheUnderground