Termin

MESOJEDE RASTLINE: Džunglino predavanje in prodajna razstava 🦟🌿

Vabljen_a na zanimivo predavanje o mesojedih rastlinah ter na prodajno razstavo številnih vrst teh rastlin.

🟢 PREDAVANJE O MESOJEDIH RASTLINAH
⏰ 13:00 – 14:00
Na predavanju boš izvedel_a vse o vrstah mesojedih rastlin, njihovi vzgoji, prezimovanju, primernem substratu, obrezovanju, razmnoževanju in še in še. Predavala bo botaničarka, biologinja in profesionalna gojiteljica mesojedih rastlin Petra Sladek Ashour. Petra je delala v Botaničnem vrtu Univerze v Ljubljani ter na oddelku za biologijo na Biotehniški fakulteti. Z muholovkami se je prvič srečala že v osnovni šoli, profesionalno pa jih je v okviru društva Raznolikost začela gojiti 2021, ko so kot prvi in trenutni edini v Sloveniji registrirali vzgojo sadik mesojedih rastlin. Društvo raznolikost deluje od leta 2006 in nudi različne crafting in vrtnarske delavnice, predavanja in oglede.
🔎 Spletna stran društva: http://raznolikost.si/slo/
🔎 Fb: https://www.facebook.com/drustvoraznolikost

❗❗❗Predavanje je brezplačno. Zaradi lažje organizacije je potrebna prijava na predavanje. Prijaviš se tukaj: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdYo1janaXxx.../viewform

🟢 PRODAJNA RAZSTAVA
⏰ 14:00 – 17:00
Po predavanju si bo na dogodku mogoče ogledati in kupiti veliko število zanimivih sort mesojedih rastlin. Ker je pomlad čas cvetenja, boš lahko opazoval_a tudi nadvse zanimive barve in oblike njihovih cvetov. Ob nakupu prejmeš tudi vse napotke za nego ter odgovore na tvoja vprašanja.

Se vidimo! ✌️