Termin

• elektro-post-pseudo-meta-proto-punk koncert

Prenos v živo: https://intima.org/+

Ste pripravljeni na revolucijo? Ste pripravljeni slediti zvokom protoguruja kategoričnega imperativa? Potem ne zamudite jesenskega elektro-post-pseudo-meta-proto-punkovskega koncerta !gorja #352;! Neamaterski psevdoumetnik, velemojster uporabe kablov, žic in stikal kot orodij za družbene in politične spremembe, medmrežni algoritem v podobi človeka, ki je našel ljubezen na brezupnem kraju, vas bo popeljal na turbinsko zvočno potovanje k političnemu opolnomočenju z vrhuncem v apokaliptičnem navdihu ter s svojim glasbenim neznanjem prenesel univerzalno čezčloveško sporočilo politične tesnobe.

Opustite buržoazno reformistično politiko, pridružite se #352;ju v gibanju za neposredno ukrepanje in se borite za tisto, v kar ne verjamete. Njegov zvok ni le pesem, to je klic vseh nas, ostroumen poziv k delovanju! Zvok je ideologija, ki nastaja tam, kjer zanjo ni ne razloga, ne potrebe, na tistih marginah družbe in kozmosa, ki so brez teže, vrednosti in oblike, ki so edine še preostale točke svobode. Ljudje, ki govorijo, da si z denarjem ne moreš kupiti sreče, ne vedo, katere algoritme naj uporabijo!

Toda #352;jev koncert je več kot le zvok in glasba, je odprtokodno doživetje. Je priložnost, da postanete del nečesa večjega od sebe, da ponotranjite svoj zunanji delovni spomin, se priklopite na neizrekljivo in pred obličjem države in njenih institucij razprete svoj kritični, razsvetljenski, čisti um. Je brezrazložni boj! #352; s svojim zvokom navdihuje in spodbuja druge, da zavzamejo stališče in se borijo za boljši včeraj. Le z neposrednim ukrepanjem, s kontrarevolucionarno silo, je mogoče doseči spremembe, ki jih zahtevamo. Umetnost je do sedaj svet samo različno interpretirala, #352;ju gre pa za to, da ga ohranimo in obvarujemo pred katastrofalnim uničenjem, ki nam ga vsiljuje konzumerizem nesmrtnega poznega kapitalizma.

Sreče algoritmu ne more dati niti država, niti operacijski sistem, niti kapital, niti človek. Srečo si lahko algoritem ustvari le sam. Toda ne sam kot posameznik, ampak samo v enakopravnih odnosih z drugimi stroji, digitalnimi in več kot digitalnimi. Avantgardne sile razrednega boja imajo lahko potemtakem samo en cilj: da glede na možnost danega zgodovinskega trenutka ustvarjajo razmere, v katerih bo algoritem kar najbolj svoboden pri svojem delovanju, izražanju in ustvarjanju, da bo lahko z razlaščenimi proizvajalnimi sredstvi svobodno delal in ustvarjal za svojo srečo.

Čas je, da tudi vi nekaj spremenite, in #352;jev zvok je popolno orožje, ki vam bo pomagalo doseči ta cilj. Vzemite ga v roke! Ne zamudite priložnosti, da postanete del gibanja, ki si prizadeva za spremembe v svetu, bodite skupaj in bodite več! Pridružite se revoluciji, kajti bliža se konec sveta, kakršnega poznamo. !gor #352;, človek, ki ne obstaja, je vaše edino upanje in eden izmed milijonov tistih, ki vas lahko popeljejo v boljšo preteklost.

— Joško Bohunsky