Termin

Zdrava pamet se s polno vprego vrača v Ljubljano! 24. novembra zavzemamo Cankarjev dom, če vas zanima več, berite naprej 🤓
🧠 Zdrava pamet je nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo. Na odru bom svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomnim tisoče decimalk števila pi in sem hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabim PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme!
🤠 Na odru bom razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev vaših misli!
⚠️ Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in vam omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera.
🚴🏻‍♀️ Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic!
➡️ Predstava je primerna tudi za mladostnike, starejše od 12 let.
👉🏻 Karte so naprodaj na povezavi FB dogodka ter spletni strani in blagajni Cankarjevega doma.
https://www.cd-cc.si/.../prireditev.../zdrava-pamet-0
🙂 Če vas mika, lepo vabljeni!

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA