Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Ned, 26.5.2024 10:17
Ljubljanski policisti poročajo o dveh drznih tatvinah. V enem izmed primerov je moški oškodovanca prepričal, da mu je zmanjkalo goriva, zato ga je ta spustil v hišo. Moški pa je nato okradel.

V petek dopoldne so bili policisti Policijske uprave Ljubljana obveščeni o drzni tatvini na Viru pri Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec pristopil do hiše oškodovanca in ga z izgovorom, da mu je zmanjkalo goriva v vozilu, prepričal, da ga je spustil v hišo.

Medtem ko se je nahajal v hiši, je storilec oškodovancu odtujil denarnico, nato pa s kraja odšel. Moški naj bi bil star med 25 in 30 leti, visok okoli 180 centimetrov, oblečen pa je bil v temnejša športna oblačila z barvnimi vzorci.

Prav tako pa so bili policisti v soboto dopoldne obveščeni o drzni tatvini v Logatcu, kjer je neznanec vstopil v hišo oškodovanke, ko se je ta nahajala pred objektom in ji iz notranjosti odtujil nakit, nato pa se je s kraja odpeljal s svetlejšim avtom.

Policisti v obeh primerih še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo

Starejše novice