Ljubljanainfo
Sre, 13.4.2022 09:50
Prvič so parkomat razstrelili janurja, drugič danes zjutraj. Pred tem so ponoči že izvedli napad na bankomat na Cankovi.

Potem ko smo danes zjutraj poročali, da so neznanci razstrelili bankomat na Cankovi, je ob prihodu v Mursko Soboto presenetila informacija, da so nepridipravi razstrelili parkomat pri Avtobusni postaji Murska Sobota.

Do poškodovanja parkomata v središču mesta je prišlo že drugič v nekaj mesecih. 

Policisti za zdaj podrobnejših informacij ne dajejo, saj da še zbirajo obvestila. So pa bili o vlomu v parkomat obveščeni danes zjutraj. Tiskovna predstavnica soboških policistov Suzana Rauš pravi, da za zdaj ne more potrditi, ali je razstrelitev parkomata povezana z razstrelitvijo bankomata na Cankovi.

Trenutno tako policisti zbirajo obvestila o tem, koliko denarja je bilo v bankomatu in parkomatu, ter kolikšna škoda je nastala.

Naključje ali ne?

Tudi mariborski policisti poročajo o vlomih v parkomate. V noči na sredo je namreč neznani storilec vlomil zaklenjena vhodna vrata garažne hiše na Prešernovi ulici v Mariboru in vstopil vanjo.

V notranjosti garažne hiše je vlomil v dva parkomata. Iz enega je odtujil okoli 1500 evrov gotovine, drugi parkomat pa je bil prazen. Skupna materialna škoda znaša okoli 15.000 evrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice