Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Sre, 3.5.2023 21:11
Od ponedeljka sta pogrešani mladoletni Nina in Gaja, ki sta se odpravili v Maribor, nato pa se je za njima izgubila vsaka sled. Prijavo o izginotju so prejeli tudi mariborski policisti.

Danes dopoldne smo poročali o izginulih prijateljicah Nini in Gaji. Ti sta pogrešani od ponedeljka, 1. maja, ko sta se odpravili v Maribor, za njima pa se je nato izgubila vsaka sled.

Sedaj so se oglasili tudi iz Policijske uprave Maribor, kjer so sporočili, da so v ponedeljek zvečer prijeli prijavo o izginulih mladoletnicah.

Policisti trenutno izvajajo intenzivne aktivnosti za njuno izsleditev, zaradi spoštovanja interesov mladoletnih oseb pa trenutno ne morejo izdati dodatnih informacij o primeru.

Za njima se je izgubila vsaka sled

Kot je na družbenem omrežju Facebook zapisala Gajina mama, sta prijateljici 1. maja 2023 v Mariboru odšli uživat, za njima pa se je izgubila vsaka sled.

»Nimata telefonov, nihče ju ni videl. Ker se vedno javita domov, tokrat pa se ni nobena, lepo prosim vse, ki bi ju videli, da obvestite 113 ali mene,« je še zapisala.

Ob tem pa je še sporočila, da je Gaja visoka slabih 170 centimetrov in težka 56 kilogramov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice