Ljubljanainfo
Pon, 6.2.2023 09:51
Neuradno naj bi v včerajšnjem spopadu umrl 26-letni fant iz območja Mestne občine Murska Sobota.

Mursko Soboto je včeraj pretresel krvavi obračun, ki je imel za posledico eno smrtno žrtev, še en poškodovan je v bolnišnici.

Neuradno naj bi v spopadu, ki se je - kot kaže - odvijal na več lokacijah po Murski Soboti, umrl 26-letni fant iz območja Mestne občine Murska Sobota.

Govorice so, da naj bi do spora prišlo v pekarni, posredi pa naj bi bile celo droge. Policija nobene od te informacij doslej ni potrdila.

Več bo znanega danes popoldne, ko bodo policisti z osnovnimi informacijami stopili pred novinarske mikrofone.

Ena oseba umrla, druga odpeljana v bolnišnico

Policijska uprava Murska Sobota je sinoči, nekaj pred 20.45, potrdila, da so bili včeraj, ob 18.30, obveščeni o dogodku na območju centra Murske Sobote, v katerem je bila med pretepom poškodovana ena oseba.

»Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca,« je zapisala Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Murska Sobota.

Drugega udeleženca obračuna so izsledili kmalu za tem: »Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden drugi udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico.«

Spomnimo. Uredništvo Sobotainfo je o nenavadnem dogajanju na avtobusni postaji obvestil bralec, ki je zatrdil, da je šlo za spopad z noži med dvema moškima.

Kot smo razkrili na Sobotainfo, sta obračunala z nožem, pri čemer naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji. Policijski trak je bil tudi pred blokom na Vrtni ulici in na Slomškovi ulici.

Starejše novice