Vir: Twitter profil Promet.si
Ljubljanainfo
Sre, 4.5.2022 11:14
Umrl je povzročitelj včerajšnje prometne nesreče na štajerski avtocesti.

Dogajanje na cestah je včeraj zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je umrl voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom.

Prometna nesreča se je zgodila okoli pol enajstih dopoldne na avtocesti med odsekoma Celje center in Lopata. 

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, je nesrečo povzročil 61-letni voznik madžarskega tovornega vozila s priklopnikom. V prometni nesreči so bila udeležena štiri tovorna vozila.

61-letni voznik, ki je vozil po desnem prometnem pasu, je silovito trčil v madžarsko tovorno vozilo, katerega voznik je pred njim ustavil zaradi stoječe kolone, ki je nastala zaradi jutranje prometne nesreče na ljubljanskem območju.

61-letnik umrl na kraju

Po trčenju je madžarsko tovorno vozilo odbilo še v tovorno vozilo slovenskega voznika ter nato še v tovorno vozilo slovenske voznice. 

V trčenju je tovorno vozilo povzročitelja zagorelo, ogenj se je razširil še na drugo madžarsko tovorno vozilo.

61-letni madžarski voznik, povzročitelj prometne nesreče, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju prometne nesreče. Ostali trije udeleženi vozniki niso bili poškodovani.

Ogled kraja prometne nesreče, ki sta se ga udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka, so opravili policisti Specializirane enote avtocestne policije Celje.

Avtocesta zaprta več kot tri ure

Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta na omenjenem odseku več kot tri ure zaprta za ves promet.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo pet ljudi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice