Ljubljanainfo
Ned, 10.10.2021 12:00
Družino v bližini Maribora je v četrtek ponoči doletela tragedija. V požaru je umrl dedek, mama je izgubila streho nad glavo. Vnukinja zdaj prosi za pomoč, da mami zagotovijo nov dom.

V občini Šentilj je v četrtek ponoči zagorelo v stanovanjskem objektu. Kljub hitri pomoči gasilcev je požar uničil stanovanjsko hišo, ob tem je življenje izgubil tudi 68-letni moški.

Družina je v požaru tako izgubila dedka, mama je izgubila tudi streho nad glavo, dom njenega otroštva. V stiski se je po pomoč obrnila vnukinja pokojnika.

»Čeprav težko, vas v tej situaciji prosimo za pomoč, da mami pomagamo priti do novega doma. Vsak evro, ki ga kdo premore pride prav, vsaka ‘malenkost’ šteje,« je na družbenem omrežju Facebook zapisala vnukinja. 

Nadalje se je vnukinja v objavi zahvalila gasilcem Prostovoljnega gasilskega društva Paloma in Šentilj, policistom, kriminalistom, sosedom in vsem, ki so jim priskočili na pomoč in v podporo.

Kako lahko pomagate? 

Denarna sredstva pa zbirajo na računu, ki ga je odprl Rdeči križ Maribor, in sicer na transakcijskem računu SI56 0451 5000 0397 432, s sklicem 50793 in namenom »Pomoč družini Hlebič za obnovo hiše«.

Vnukinja dodaja, da vsaka malenkost šteje, tudi delitev objave na družbenih omrežjih. 

Starejše novice