Slika je simbolična (foto: Bobo).
Ljubljanainfo
Sob, 2.12.2023 10:03
Policisti so bili danes zjutraj obveščeni o požaru.

Danes nekaj pred 7. uro je na območju Kranja prišlo do požara na večjem lesenem objektu, v katerem je bila tudi kmetijska mehanizacija. Objekt je pogorel v celoti, nastala je velika premoženjska škoda. Ena odrasla oseba se je nadihala dima in so jo z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveno ustanovo, so sporočili kranjski policisti.

Policisti so kraj zavarovali in bodo opravili ogled. Vzrok požara še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave, so sporočili in dodali, da bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Požar uničil večji skladiščni objekt

Po poročanju Radia Slovenija je požar uničil večji skladiščni objekt v vasi Srakovlje. Poveljnik kranjskih poklicnih gasilcev Andraž Šifrer je za radio povedal, da je bil požar zelo intenziven in popolnoma razvit že ob prihodu gasilcev. 

»Ko smo prišli na kraj dogodka, smo začeli braniti sosednje objekte, ker je bil požar objekta že popolnoma razvit. Ko smo dobili zadostno količino vode in gasilcev, smo vse sile usmerili v samo gašenje in v dobri uri pogasili velik del požara,« je pojasnil.

Starejše novice