Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 10.7.2023 13:35
Ana se je na družbenem omrežju Facebook zahvalila osebam, ki so njenemu dedku rešile življenje.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis Ane, ki je iskala ljudi, ki so rešili življenje moškemu, ki se je utapljal. 

»Iščemo osebe, ki so včeraj zvečer, 7. julija, okoli 19.00 rešile življenje mojemu dedku Stanetu, ko je med plavanjem v morju na plaži v Peroju »pri kockici« izgubil zavest in se začel utapljati,« je začela zapis.

»Po maminih besedah naj bi mu pomagala skupina ljudi, med katerimi sta bila dva moška (eden s klobukom) in dve ženski. Vsaj ena od oseb je govorila Slovensko,« je še zapisala. 

Dodala je, da v kolikor se kdo prepozna v objavi, oziroma pozna osebo, ki je pomagala, naj se ji javi v zasebno sporočilo.

Oglasile so se osebe, ki so pomagale utapljajočemu moškemu

»Pozdravljeni, ali to pomeni, da je gospod Stane v redu? Vesela do neba,« je po objavo zapisala gospa, ki je pomagala: »Z možem sva ena izmed »tistih štirih« (čeprav se mi zdi, da nas je bilo več). Življenje vašega dedka je največja možna zahvala.«

Oglasil se je tudi njen mož: »Z mojo Mojčico sva bila ena od tistih, ki smo pomagali vašemu dedku. Prepričan sem, da bi marsikdo drug priskočil na pomoč, mi smo pač bili blizu in hitri. Ničkolikokrat sem včeraj zvečer in danes pomislil na vašega dedka, ter se spraševal, ali mu je uspelo. Imel pa sem dober občutek, saj se je videlo, da je vaš dedek velik borec … Naj tako ostane in še veliko preplavanih kilometrov mu želim. Pozdravite ga v najinem imenu.«

Ana se je zakonskemu paru zahvalila za pomoč. Zapisala je, da je sicer še v bolnici v Puli, ampak je pri zavesti in kot kaže bo vse v redu.

Starejše novice