Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Tor, 6.2.2024 12:59
Policisti bodo kazensko ovadili 47-letnico zaradi suma storitve kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami ter zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Celjski policisti so v preteklih dneh zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami opravili hišno preiskavo pri 47-letni Celjanki.

Pri hišni preiskavi stanovanja so našli in zasegli manjšo količino prepovedanih drog. 

V stanovanju so našli tudi več uporabljenih igel za vbrizgavanje prepovedanih drog, ki so bile na dosegu otroka, in bi se lahko z njimi poškodoval.

Osumljena in otrok sta živela v neprimernem, neogrevanem, zanemarjenem prostoru, neprimernem za bivanje otroka s posebnimi potrebami.

Zaradi nevzdržnih življenjskih razmer, v katerih je bival otrok, so obvestili Center za socialno delo Celje. Predstavniki omenjenega centra so otroka začasno odvzeli in namestili v varno okolje.

Našli še pasjega mladička ...

Pri hišni preiskavi smo v stanovanju našli še pasjega mladička, ki ni imel ustreznih listin in ni bil primerno negovan, zaradi česar sta na kraj prišla zaposlena Uprave Republike Slovenije za hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin ter psa začasno odvzela in ga namestila v karanteno.

Osumljeno 47-letnico bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog ter zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja.

Zoper njo bodo uvedli tudi prekrškovni postopek zaradi kršitev določil zakona o zaščiti živali.

Starejše novice