Ljubljanainfo
Pet, 31.3.2023 10:18
Štajerski policisti poročajo o tragičnem dogodku v prometu.

Celjski policisti, so bili v sredo, okoli pol šestih zjutraj, obveščeni o prometni nesreči, do katere je prišlo na Kidričevi cesti v Velenju in v kateri je umrl 74-letni moški.

Voznik je v bližini križišča Kidričeve in Vodnikove ceste nenadoma prižgal vse štiri smerokaze, ker ni več obvladoval vozila, je zapeljal v desno in trčil v kovinsko ograjo.

Od kovinske ograje ga je odbilo v levo čez oba prometna pasova, kjer je zapeljal čez robnik in z vozilom obstal na živi meji, ki ločuje smerni vozišči.

Očividec dogodka je o dogajanju obvestil reševalce, ki so 74-letniku na kraju skušali pomagati, vendar je bilo prepozno.

Policisti so ugotovili, da smrt 74-letnika ni bila posledica prometne nesreče. »Zadevo zato obravnavamo kot prometni dogodek,« so sporočili policisti.

»Glede na včerajšnje objave v medijih o okoliščinah, ki naj bi privedle do omenjenega dogodka, smo takoj začeli z zbiranjem obvestil in preverjanjem vseh okoliščin v smeri obstoja suma morebitnega kaznivega dejanja,« so še sporočili policisti.

Starejše novice