Slika je simbolična (foto: Bobo).
Ptujinfo
Sob, 6.4.2024 16:40
Policija je spregovorila o nasilni smrti 33-letnice.

Policijska uprava Maribor je danes, ob 16.20, preklicala iskanje pogrešane 33-letnice iz okolice Ptuja, ki so jo svojci prijavili kot pogrešano od 23. marca 2024, ko je bila nazadnje videna. 

Takrat so sporočili, da ima pogrešana na sebi uhane in poročni prstan z vgraviranim moževim imenom in priimkom.

Kot smo na Ptujinfo danes že poročali, gre za 33-letno nasilno pokončano žensko, ki jo je včeraj v okolici Kidričevega našla sprehajalka.

Policija v posnetku odgovarja na vprašanja

Policija je zdaj spregovorila o zločinu, potrjeno je, da je šlo za umor

Potrdili so tudi, da gre za od marca pogrešano 33-letnico, njeno pogrešanje pa je po besedah policije prijavila oseba iz njenega neposrednega družinskega kroga.

Tudi pridržani izhaja iz družinskega kroga žrtve.

Kaj vemo doslej?

Policijska uprava Maribor je sporočila, da so bili včeraj, okrog 18.20, obveščeni o tem, da je sprehajalka v bližini Kidričevega naletela na mrtvo osebo

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti.

V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da gre za 33-letno žensko iz okolice Ptuja, ki je umrla nasilne smrti. O tem sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, ki sta prišla na kraj.

V okviru preiskave kaznivega dejanja umora je bila še isti večer odvzeta prostost 37-letnemu moškemu iz okolice Ptuja, danes pa še 33-letni ženski iz okolice Lenarta.

Starejše novice