Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pet, 21.4.2023 08:43
Ljubljanski policisti poročajo o dogajanju v preteklem dnevu.

V preteklih 24 urah so ljubljanski policisti obravnavali 15 prometnih nesreč z materialno škodo in tri nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami.

Z avtomobilom trčila v semafor

Včeraj, okoli 23. ure je v Želodniku prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila. 

Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je trčila v semafor in se lažje poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v Univerzitetni klinični center Ljubljana. 

Zoper povzročiteljico sledi prekrškovni postopek. 

Voznik osebnega vozila in motorist zapeljala preko sredine vozišča in trčila

Včeraj, okoli 18.30 je cesti od Police proti Perovem prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. 

Nesrečo sta povzročila oba voznika, ker sta oba v ovinku peljala preko sredine vozišča in zato trčila. V trčenju se je motorist lažje poškodoval. 

Policisti so zoper oba kršitelja uvedli prekrškovni postopek. 

Vozil na prekratki varnosti razdalji in trčil v vozilo

Včeraj, okoli 11. ure je na Zasavski cesti v bližini uvoza na avtocesto prišlo so prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. 

Nesrečo je povzročil voznik, ki je vozil na prekratki varnostni razdalji in trčil v voznico, ki je pred njim ustavila v koloni vozil. V nesreči se je voznica lažje poškodovala. 

Zoper povzročitelja sledi prekrškovni postopek. 

Starejše novice