Vir: Mestna občina Ljubljana
Profile picture for user Rebeka Sivka R. S.
Ustvarjeno dne
Pet, 2.7.2021 07:07
Ljubljanski grad skupaj s Kinodvorom organizira kino pod zvezdami, ki bo potekal od 15. julija do 7. avgusta.

V sodelovanju z Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor letos pripravil dvanajst predpremier in izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo med 15. julijem in 7. avgustom na ogled v letnem kinu pod zvezdami.

Filmi bodo na sporedu vsak dan ob 21.30 uri. Predvajani bodo v izvornem jeziku s slovenskimi podnapisi; pri filmih, katerih jezik ni angleški, bodo podnapisi tudi v angleščini. Cena vstopnice znaša 5 evrov, za predpremiere 6 evrov.  

Rezervacij in popustov ni. Vstopnice so že na voljo v Kinodvoru.

V primeru dežja ali slabe vremenske napovedi projekcija odpade. V primeru odpovedi predpremiere ali otvoritvenega filma bodo v Kinodvoru tri nadomestne projekcije v avgustu.

Organizatorja Filma pod zvezdami sta Ljubljanski grad in Kinodvor ob podpori Mestne občine Ljubljana. Prikazani bodo filmi distributerjev Blitz Film & Video Distribution, Cinemania group, Con Film, Demiurg, Fivia, Karantanija Cinemas in Park Circus. 
 
Partnerji projekta so Peugeot, Zavarovalnica Triglav, Veleposlaništvo Združenih držav Amerike, Ljubljanske mlekarne in Europa Cinemas, medijski partnerji pa Vikend, Hit radio Center in Europlakat.

Celoten program Filma pod zvezdami je dostopen na spletnih straneh Kinodvora

Starejše novice