Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 24.4.2024 16:00
Glasbeni festival je prireditev, ki omogoča mladim, še neuveljavljenim solistom in glasbenim skupinam, da predstavijo svoje glasbeno izvajanje.

Do 5. maja imajo mladi ustvarjalci glasbe, da se s svojo avtorsko skladbo ali priredbo prijavijo na 17. Glasbeni festival, ki ga organizira Pionirski dom – Center za kulturo mladih.

Glasbeni festival, ki bo letos potekal 16. maja, je prireditev, ki omogoča mladim, še neuveljavljenim solistom in glasbenim skupinam, da predstavijo svoje glasbeno izvajanje.

Prireditev bo vodil Peter Poles

Glasbeni festival je žanrsko popolnoma odprt in spodbuja kakovost na vseh področjih otroškega in mladinskega glasbenega ustvarjanja. Prijavijo se lahko mladostniki do 19. leta starosti.

Zmagovalec festivala bo imel edinstveno priložnost posneti svojo skladbo v profesionalnem studiu in možnost profesionalnega fotografiranja. Nagrada za najboljše besedilo je pevski mikrofon proizvajalca Shure (beta 58).

Žirijo sestavljajo Kristina Oberžan (pevka), Veronika Dintinjana (pesnica) in Vid Turica (kitarist, basist in glasbeni producent)

Zmagovalka 16. glasbenega festivala je zasedba Harvi s skladbo Lover Boy.

Starejše novice