Nika Vajnhandl
Čet, 23.12.2021 06:52
Bralci Ljubljanainfo ste za najlepše okrašeno izložbo v Ljubljani izbrali Čokoladnico Cukrček.

Bralci Ljubljanainfo ste oddali svoje glasove in izbrali najlepše okrašeno izložbo v mestu! 

Najbolj vas je očarala izložba Čokoladnica Cukrček, ki je dobila kar 73 odstotkov glasov. 

Trgovina za sladokusce

V Čokoladnici, kot že ime nakazuje, prodajajo veliko čokoladnih dobrot. Imajo veliko različnih čokoladnih artiklov: Od sadja v čokoladi pa do vroče čokolade, ki še posebej prija v zimskih dneh. 

V zelo majhni trgovini bo vsak sladokusec našel kaj zase.

Čokoladnice so sicer v Ljubljani kar tri, vodja vseh pa je Luka Fojkar Bonotelli. 

Praznična okrasitev

»Ker imamo več trgovin, vsako Čokoladnico okrasimo s svojo temo ali pa barvo, ki jo tudi vsako leto spreminjamo,« razlaga Fojkar Bonotelli. 

Izložba Čokoladnice Cukrček, ki ste jo bralci Ljubljanainfo izbrali kot najlepše praznično okrašeno, se tokrat ponaša v z okrasitvijo v rdeče-zeleni barvi.

Praznična okrasitev te trgovine pa ni le očarala bralcev Ljubljanainfo, saj vodja trgovine razlaga, da se tudi mimoidoči v trgovini pogosto oglasijo, zgolj zato, da pohvalijo izložbo. 

»Z okrasitvijo se potrudimo, saj želimo svojim strankam pričarati praznično vzdušje,« pove in dodaja, da so nad okrasitvijo še posebej navdušeni otroci, ki med strankami Čokoladnice po njegovih besedah prevladujejo. 

Čokoladnica Cukrček torej že z izložbo pokaže, da se v trgovini skrivajo izdelki, ki nam ogrejejo srce, in tako združuje tisto, kar imamo za božič najraje: Pisano okrasitev in sladke dobrote.

Starejše novice