Ljubljanainfo
Sre, 17.5.2023 11:00
Odkar se je na Bavarskem klubu odprl klub Temperament, je življenje nevzdržno, pravi Ljubljančan.

Pred kratkim smo poročali, da sta se na isti lokaciji, na Bavarskem dvoru, skoraj sočasno odprla kar dva nova kluba, ki sta oddaljena le dve hišni številki, Cherry House in Temperament.

Mladi Ljubljančani so novo 'žurersko' lokacijo že vzeli za svojo, so pa nekoliko drugačnega mnenja okoliški stanovalci, ki menijo, da je predvsem zaradi kluba Temperament življenje na Bavarskem dvoru postalo nevzdržno.

Eden od njih je šel celo tako daleč, da je na Pobudah meščanov zapisal, da je vzpostavitev novih klubov na tem območju povzročila 'degradacijo Bavarskega dvora'.

Obiskovalci Temperamenta naj bi celo redno parkirali na ploščadi pred borzo.

»Odkar se je na Bavarskem dvoru odprl klub Temperament, je življenje nevzdržno - glasna glasba celo noč, norenje avtomobilov po Slovenski cesti, hupanje ... Poleg tega so avtomobili nonstop parkirani na ploščadi pred borzo. Kako je to ok? Vsi imamo dovolilnice, ne smemo parkirati nikjer drugje, lastniki kluba in obiskovalci pa si lahko privoščijo, kar si želijo? Namesto da bi se Bavarski dvor uredil po izgradnji dveh hotelov, je njegova podoba vsako leto slabša!!!« je besen.

Mestno redarstvo na tem območju nima pristojnosti

Na meščanovo pritožbo so se odzvali z Mestnega redarstva, a pravijo, da na tem območju nimajo pristojnosti za izvajanje zakonitih ukrepov, saj je ploščad pred borzo v zasebni lasti.

»Glede ostalih kršitev pa vam sporočamo, da bomo v primeru zaznave ustrezno ukrepali oziroma obveščali pristojne organe,« so obljubili.

Starejše novice