Ljubljanainfo
Pet, 3.2.2023 16:00
V baru Parlament od januarja poteka prenova.

Borovničke na metre, koktejli 2+1 gratis, 'gužvanje' med prepotenimi turisti, dolga vrsta na ženskem stranišču, party hiti, ki donijo iz zvočnikov ... vse to in še več je Parlament Pub v središču Ljubljane, ob Šubičevi ulici, kjer so noči prepile in preplesale že mnoge generacije študentov - no, pa tudi tistih malo starejših.

Ljubljanska urbana legenda pravi, da ko ne veš, kje v Ljubljani bi zaključil petkov večer, običajno pristaneš v Parlamentu.

A ljubitelji nočnega življenja si bodo morali za naslednji mesec ali dva poiskati novo žurersko točko, Parlament je od začetka januarja začasno zaprt zaradi prenove.

Kot je navedeno na obvestilu, ki smo ga opazili med ogledom zaprtega lokala, v katerem trenutno potekajo gradbena dela, naj bi se bar zopet odprl marca, za prenovo pa so se po poročanju portala N1 odločili zaradi dotrajanosti opreme.

Zamenjali naj bi točilni pult in položili nove keramične ploščice, ne bo pa se spreminjal koncept ali lastništvo lokala.

Pub Parlament je sicer pred kratkim polnil novičarske stolpce, ko se je pred njim zgodil napad: moški je zabodel dekle in jo hudo poškodoval, nato pa je s kraja pobegnil.

Leta 2021 pa je bil pred lokalom zaradi spora z enim od obiskovalcev zaboden devetnajstletnik.

Komentarji (1)

Nocnoo (ni preverjeno)

Nočno življenje izginja. Mladi imajo pred seboj samo še telefone in vsak zase v sobi. Še dobro, da smo mi žurali pred vso to tehnologijo. Dobri časi! Žal pa mladi ne bodo vedeli kako se je družit s prijatelji in imeti lepo.

Starejše novice