Foto: Facebook Društvo Reks in Mila
Rebeka Sivka
Tor, 25.5.2021 09:13
Društvo Reks in Mila je v zadnjih dveh tednih dobilo veliko novih živali, ki jih morajo oskrbovati. Prostovoljci društva prosijo za pomoč.

Društvo Reks in Mila potrebuje pomoč, saj so v zadnjih dveh tednih dobili veliko novih živali, za katere jim zmanjkuje finančnih sredstev.

Poleg pomoči pri finančnih sredstvih iščejo tudi prostovoljce, ki bi pomagali pri oskrbi živali. Za več informacij pokličite 031 391 056. 

V svojo društvo vabijo predvsem posameznike, ki bi hranili živali brez doma, zbirali živalsko hrano in klepetali s starejšimi lastniki živali, ki rabijo fizično pomoč. 

 

 

O društvu

Kot smo poročali,  v društvu Reks in Mila delajo prostovoljci, ki vsak dan skrbijo za živali brez doma in tiste, ki živijo pri lastnikih, ki zanje ne morejo več ustrezno skrbeti.

Prostovoljci poleg svojega časa in truda dajejo mesečno za oskrbo živali tudi veliko lastnega denarja, saj finančne pomoči preprosto ni dovolj.

V društvu se trudijo, da vsak dan nahranijo stare pse in mačke v Ljubljani in okolici Ljubljane, v Medvodah z okolico ter na Vrhniki.

Skupno oskrbujejo približno 200 živali. Pomagajo tudi levkoznim, ranjenim, poškodovanim in bolnim živalim.

Preberite še

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice