zalastritof
Pon, 29.11.2021 08:45
Medtem ko so družbena omrežja preplavile fotografije snega, ki je ponekod v Sloveniji pričaral pravo zimsko pravljico, je v Ljubljani pobelilo le strehe.

Ta vikend so v zimski pravljici uživali na številnih koncih Slovenije. V Ljubljani je v soboto in nedeljo le neumorno deževalo, v noči z nedelje na ponedeljek pa smo dočakali prve snežinke.

A sneg se je prijel le nekaterih streh in travnikov, proti jutru pa večinoma že skopnel. 

Sneženje bo povsod ponehalo

Meteorologi napovedujejo, da bo sneženje povsod ponehalo. Čez dan se bo delno zjasnilo, na Primorskem pa bo pihala šibka burja. 

Temperature čez dan bodo vse do pet stopinj Celzija.

Jutri oblačno in hladno

Meteorologi napovedujejo, da bo jutri delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutranje temperature bodo padle vse do minus deset stopinj Celzija pa do minus tri stopinje Celzija, ob morju bo okoli ničle. 

Najvišje dnevne bodo med minus eno stopinjo Celzija pa do štiri stopinje.

Če se odpravljate k sosedom Hrvatom se bo tudi tam delno zjasnilo, le v notranjosti Hrvaške bo dopoldne še oblačno z rahlim dežjem. Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, bo hladno in ponekod megleno. 

V sredo bo pri nas še delno jasno, a se bo oblačilo. Pihal bo jugozahodnik. Četrtek bo moker, saj bo po nižinah deževalo. 

Starejše novice