zalastritof
Čet, 5.5.2022 20:30
Popoldne se je prevesilo v večer, za zabavo na Škisovi tržnici pa skrbijo znani slovenski glasbeniki. Kakšno je vzdušje?

Tokrat je Zveza študentskih klubov Slovenije znova poskrbela za zabavo na 25. Škisovi tržnici.

Toplo in sončno vreme je na Kardeljevo ploščad popoldne privabilo množico mladih, zbrane pa zdaj zabavajo znani slovenski glasbeniki.

Popoldanski del je zajemal nagradne igre in aktivnosti na stojnicah, študentske igre, sprostitve na »chill zonah« in predstavitve kulinarične in kulturne posebnosti držav gostujočih mednarodnih študentov.

Popoldne se je mladim pridružil tudi predsednik države Borut Pahor, med drugim je sodeloval pri skupinskem pitju z lesene deske in molzenju umetne krave.

Na oderu bomo danes videli naslednje glasbenike: Siddharta, MI2, Vlado Kreslin, Zmelkoow, Rock Partyzani in zmagovalca letošnjega Škisolova – Smetnaki in viaEntropia. Elektro oder pa bodo zapolnili duo RotorMotor, Alex Ranerro b2b Teo, Mayell in Brtinzz, ki bodo predstavili nekoliko drugačen ritem.

Škisova tržnica je zasnovana kot edinstven projekt, preko katerega Zveza Študentskih klubov Slovenije v sodelovanju s študentskimi klubi spodbuja pozitiven odnos do slovenske kulture, narave in sočloveka, povezovanje in medsebojno spoznavanje mladih iz različnih okolij ter poudarja pomen mladinskega delovanja.

Starejše novice