Nika Vajnhandl
Ned, 23.1.2022 10:29
Univerza v Ljubljani obvešča, da se bodo informativni dnevi izvajali po spletu, prilagoditve pa se obetajo tudi v izpitnih rokih.

Senat Univerze v Ljubljani je sprejel sklep, da se letošnji informativni dnevi glede na trenutne epidemiološke razmere izvedejo na daljavo. 

Dodatni izpitni roki v zimskem obdobju

Prav tako je Senat Univerze v Ljubljani sprejel sklep, da na podlagi priporočila strokovne skupine Univerze v Ljubljani za covid-19 in glede na trenutne epidemiološke razmere fakultete in akademije presodijo o možnostih dodatnega izpitnega roka v zimskem izpitnem obdobju.

Dodatne izpitne roke, če to dopuščajo prostorske in druge razmere, lahko članice Univerze v Ljubljani razpišejo tudi po končanem izpitnem obdobju. 

K dodatnemu izpitnemu roku pristopajo praviloma študenti in študentke z dokazili o okuženosti oziroma napotilu v karanteno v obdobju rednih, že najavljenih izpitnih rokov. 

Pri izvajanju izpitov v dodatnem roku, kot tudi v rednih in že najavljenih rokih, je treba slediti ukrepom in zagotoviti večje predavalnice oziroma izvedbo izpitov v več predavalnicah hkrati, so sporočili na spletni strani ljubljanske univerze.

Starejše novice