Foto: Restavracija Divino
oglasniprispevek1
Tor, 28.6.2022 18:19
Potrebujete prostor za poslovno konferenco z najnovejšo opremo, kjer ponujajo visoko kulinariko, prostor za druženje, le streljaj oddaljeno od avtoceste in z zagotovljenimi parkirnimi mesti?

Vse našteto ponuja restavracija Divino, ki obratuje že 11 let. V restavraciji nudijo pestro in svežo kulinarično ponudbo izpod rok vrhunskih kuharjev. Zlasti so poznani po mediteranski hrani, vendar ponujajo tudi veganske jedi, steak-e, testenine, pice in rižote.

Njihov ambient se ponaša z moderno arhitekturo in pridihom rustikalnosti. Sama restavracija pa je prostorna. Nahaja se v dveh nadstropjih in sprejme 270 gostov.

Kaj vse lahko organizirate v restavraciji?

V restavracijskem delu nudijo možnost organizacije poslovnih srečanj, team buildingov, rojstnodnevnih praznovanj in podobnih dogodkov. Na samem vrhu Kristalne palače je za tisoč ljudi na voljo tudi zelena terasa na odprtem, ki ponuja razgled nad Ljubljano.

V sodelovanju z nakupovalnim centrom BTC imajo na voljo konferenčno dvorano z 200 sedišči, ki je opremljena z najsodobnejšo digitalno in audio opremo.

Restavracija gostila znane obraze

Trudijo se, da se dogodki pri njih odvijajo na visokem nivoju, ter da so izvirni in drugačni, kar prepoznajo tudi številni znani obrazi.

Njihovi gostje so med drugim bili Ronaldo, Lionel Messi, Ralf Schumacher, Luka Dončič, Tina Maze, Martin Strel, Edin Džeko, Mike Tyson in Dejan Zavec.

Starejše novice