Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pet, 3.5.2024 11:00
Kar se tiče verig restavracij s hitro prehrano, ima primat v Sloveniji ena. A KFC naj bi že skoraj bil tukaj.

Lani poleti je odjeknila vest, da v Ljubljano prihaja ameriška veriga restavracij s hitro prehrano KFC ali Kentucky Fried Chicken

Pozneje so se pojavile še navedbe, da naj bi v Ljubljani odprli tri izpostave: na Čopovi ulici, kjer je dolga leta domoval McDonald's, v prenovljenem Koloseju ter v nakupovalnem središču na Rudniku.

A kader očitno še vedno iščejo, tudi med študenti in študentkami, čeprav se je šušljalo, da naj bi svoja vrata odprli proti koncu januarja.

Takrat smo poročali, da bodo organizirali usposabljanje, ki naj bi trajalo dva meseca, in sicer bodisi v Sloveniji bodisi na Hrvaškem ali v Albaniji.

Iz omenjenega oglasa na študentskem servisu je razvidno, da je prostih 20 delovnih mest in da naj bi z delom začeli 20. maja letos.

Center, Vič, BTC

Se pa govori, da naj bi se KFC nahajal na Čopovi ulici, in sicer kar pod tamkajšnjo izpostavo McDonald'sa, ki je pred kratkim spet odprla svoja vrata. 

Natančneje: v prostoru nekdanje prodajalne z obutvijo, kjer si je bilo mogoče ogledati razstavo Banksyjevih del.

V središču Ljubljane naj bi sicer bila dva KFC-ja, kot druga lokacija se omenja Miklošičeva cesta. Izpostavi naj bi zaživeli tudi v BTC-ju nasproti Odiseje in na Tržaški cesti v enem od tamkajšnjih nakupovalnih centrov.

Komentarji (1)

NePovem92 (ni preverjeno)

Lastnik je Albanec. Bojkotirajte!

Starejše novice