Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 3.5.2023 17:11
Potrebujejo brikete, konzerve, vitamine, ampule za živali, lahko pa tudi finančno pomoč, s katero bodo obnovili zaloge.

Zavod Pit na Vodnikovi v Ljubljani, slovenska izpostava Zavoda Pit iz Niša v Srbiji, je neprofitna organizacija, ki skrbi za zapuščene bolne, poškodovane ali kako drugače prikrajšane živali, borijo pa se tudi proti zlorabam in mučenju živali.

Ker njihovo delo sloni na prostovoljni bazi, so močno odvisni od donacij dobrih ljudi. In ob izteku prvomajskih praznikov so sporočili, da pomoč še toliko bolj krvavo potrebujejo, saj jim je zmanjkalo dobesedno vsega.

»Nimamo nobenih briketov (ne nizkocenovnih, ne kvalitetnih, ne zdravstvenim stanjem primernih), nimamo konzervic (ne malih in ne velikih), nimamo vitamimov (nujno potrebujemo VMP), nimamo tablet za čiščenje notranjih parazitov, nimamo ampul. Dobesedno nimamo ničesar, imamo pa dolgove in ogromno število varovancev, ki jih moramo hraniti. Vem, da so vaše glave na počitnicah, a potrebujemo vas,« so zapisali v objavi na socialnih omrežjih.

Če bi radi potrebščine dostavili osebno, je pripisana tudi njihova kontaktna številka, ravno tako pa so objavljeni vsi potrebni podatki za nakazilo, če želite za živali, ki trenutno bivajo pri njih, prispevati denar, da jih bodo lahko kakovostno oskrbeli.

Starejše novice