Ljubljanainfo
Pon, 6.2.2023 20:53
Znani Mariborčanki se je v preteklem tednu zgodil neljub dogodek. Čez noč je ostala brez enega izmed poglavitnih virov zaslužka. Njen Instagram račun, ki je bil do nedavnega deaktiviran, je ponovno v uporabi.

Znani mariborski vplivnici Viti Starman, ki je sledilcem nudila izvrstne zamisli za jedi za najmlajše kot tudi za odrasle ter risala dobro voljo, so nedavno deaktivirali Instagram profil.

Zadnjih pet let je ustvarjala številne okusne recepte, s katerimi je svojim sledilcem želela približati ljubezen do kuhanja.

K sreči njen trud ni šel v nič, po nekaj dneh je ponovno pridobila svoj Instagram profil, kjer je ovekovečila tudi mnogo osebnih podvigov.

Začasni profil deležen mnogo podpore

Zaradi deaktivacije si je priljubljena Štajerka začasno vzpostavila nov profil, na katerem pa je dosegla že več kot tretjino sledilcev - 13 tisoč sledilcev - prvotnega profila Mama kuha, kjer jih ima skoraj 30 tisoč.

Ob vrnitvi na priljubljeno družbeno omrežje je sporočila, da je vesela, da je celotna situacija za njo in dodala, da nikomur ne privošči tega, kar je prestala.

V Instagram zgodbi pa še pojasnila, da je za njo in njenim partnerjem naporen teden. 

Starejše novice