Slika je simbolična (foto: Miloš Vujinović).
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 10.3.2022 10:38
Ljubljanski policisti poročajo, da so v minulem dnevu obravnavali pet vlomov in tri poskuse vloma. Kaj so nepridipravi odtujili?

V Trbovljah je bilo vlomljeno v klet, od koder je bilo odtujeno orodje in oprema za vozilo. Škoda znaša okoli 500 evrov.

Za Bežigradom je bilo vlomljeno v poslovni prostor, od koder je bila odtujena gotovina. Škoda znaša okoli 800 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v trgovino, od koder so bili odtujeni tobačni izdelki. Škoda znaša okoli 6000 evrov.

V Kočevju je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik, od koder je bil odtujen elektro material in gotovina. Škoda znaša okoli 2700 evrov.

V Mostah je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik, od koder je bil odtujen elektro in gradbeni material. Škoda znaša nekaj tisoč evrov.

Kaj se je še dogajalo? 

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 202 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 62 nanašalo na kriminaliteto, 42 na javni red in mir, ter 52 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 20 tatvin, osem vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in osem primerov poškodovanja tuje stvari.

Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo, dve nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami in nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Trem večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so bila zasežena vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali enajstkrat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in dvakrat v zasebnem prostoru.

Med 9. marcem, od 6. ure, in 10. marcem, do 6. ure, policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso izsledili in prijeli tujcev, ki bi nezakonito prestopili državno mejo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice