Ljubljanainfo
Sre, 22.3.2023 11:00
Obiskovalce namesto na Čopovo zdaj vabijo na lokacijo na Cankarjevi, kjer se je nov McDonald's odprl lansko leto.

Kot smo poročali včeraj, je restavracija McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani, ki je bila ob odprtju prva McDonaldsova podružnica v Sloveniji, trenutno zaprta.

Ker se je že pred časom govorilo o zaprtju poslovalnice na Čopovi, ki naj bi jo nadomestila lansko leto odprta poslovalnica McDonald'sa na Cankarjevi, smo se na podjetje obrnili po pojasnila.

Potrdili so, da je restavracija McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani v začetku marca res, vsaj za sedaj, zaprla svoja vrata.

»Njeno poslanstvo prevzema nova restavracija nedaleč stran, na Cankarjevi ulici 4, ki posluje že nekaj mesecev. Restavracija na Cankarjevi 4 se odpira na eno lepših ljubljanskih ulic, kjer nudi vrt z mizami.

Sicer pa je v marsičem drugačna, saj predstavlja nov urbani format restavracij McDonald's, ki se lepo vključuje v arhitekturo in življenje starega mestnega središča,« so še dejali.

Restavracija na Cankarjevi predstavlja McDonald'sov korak s časom, saj je opremljena z najsodobnejšo opremo, nudi wi-fi, enostaven dostop in omogoča naročanje na kioskih, naročilo pa vam prinesejo k mizi.

Kaj se bo zgodilo z lokacijo na Čopovi?

Lokacija na Čopovi v Ljubljani je bila za marsikoga prva asociacija ob omembi McDonald'sa, saj se je prva McDonald'sova restavracija v Sloveniji tam odprla že davnega leta 1993, torej natančno pred 30 leti.

A Siol je že lani navajal, da se podjetju Alpe-Panon, d. o. o., McDonald's DL, ki je nosilec franšize za McDonald's v Sloveniji, najemna pogodba za te prostore izteče leta 2023 in da še ne vedo, kaj se bo z njimi zgodilo po tem.

Se bo torej McDonald's še kdaj vrnil na to lokacijo?

Za Ljubljanainfo so pri podjetju dejali, da »za lokacijo na Čopovi zaenkrat potekajo usklajevanja in pogovori, tako da v tem trenutku ne moremo podati končnega odgovora, kaj se bo zgodilo s to lokacijo.«

Starejše novice