Največji ponudnik okolju prijazne deljene mobilnosti na 150 lokacijah v Sloveniji.
Ljubljanainfo
Pon, 16.10.2023 07:20
Avant2Go: Res se splača - Plačaš 5, dobiš 10 evrov za vožnje takoj!

GO JESEN poseben paket za NOVE uporabnike, prinaša svež veter v svet trajnostne mobilnosti. Novim uporabnikom storitve Avant2Go omogoča ugoden vstop v svet 100-odstotno električnega car sharinga z doživljenjsko brezplačno registracijo in dodatnim dobroimetjem za vožnje.

Za zgolj 5 evrov vsak nov uporabnik prejme 10 evrov dobroimetja, ki ga lahko takoj porabi za najem električnih vozil iz široke flote, ki šteje več kot 500 avtomobilov priznanih znamk, kot so Smart, VW, Fiat, Renault, BMW, Peugeot in najnovejši dostavnik. Avant2Go nudi popolno rešitev za tiste, ki iščejo priročno in okolju prijazno alternativo klasičnemu prevozu.

Kako se registriram? 

Vpis v sistem je hiter in preprost, saj je vse, vključno s podpisom pogodbe, mogoče urediti kar preko pametnega telefona v nekaj minutah. Obiščete spletno stran Avant2Go in prenesete aplikacijo za Apple ali Android in sledite navodilom. Med paketi izberite paket GO JESEN. Tveganj nimate, tudi mesečnih naročnin in obveznosti ne. V nekaj minutah boste lahko uporabljali najbolj moderen način prevoza po Ljubljani in ostalih slovenskih mestih. 

Uporabniki plačajo le, ko vozilo uporabljajo, pri čemer je v ceno najema že všteta električna energija, slovenska vinjeta in vzdrževanje vozila.

Uporabniki se lahko zanesejo na 24/7 podporo, ki jo nudi Avant2Go, kar pomeni, da je pomoč vedno na voljo, kadar je to potrebno.

Storitev je še seveda primerna tudi za podjetja, saj ponuja digitalizirano in transparentno rešitev z nižjimi stroški, saj se ti pojavijo le ob dejanski uporabi vozila.

Starejše novice