Foto: Branka Keser
Ljubljanainfo
Sre, 23.11.2022 13:14
Drsališče nad nakupovalnim centrom Aleja, ki se je odprlo danes, je največje drsališče v sklopu nakupovalnega centra v Sloveniji, letos je še obsežnejše, saj se razteza na kar 1000 kvadratnih metrih.

Prejšnji teden je ponagajalo pretoplo vreme, danes pa so dovolj nizke temperature poskrbele, da se je končno lahko odprlo drsališče na strehi nakupovalnega centra Aleja, ki so ga ljubitelji zimske rekreacije gotovo že nestrpno pričakovali, saj je med največjimi drsališči tega tipa v Sloveniji.

Že lani se je raztezalo na 700 kvadratnih metrih, letos pa so se ga odločili še razširiti, in sicer na 1000 kvadratnih metrov, je zbranim povedal direktor Aleje Toni Pugelj.

Tako upajo, da bodo, četudi je že lanski obisk presegel njihova pričakovanja, privabili še več ljubiteljev drsanja in prazničnega vzdušja.

Ti bodo imeli kaj videti, saj bo drsališče zvečer zasijalo v prazničnih lučkah, ob njem pa stojijo čarobne hiške, kjer si bodo lahko obiskovalci privoščili vroč čaj, vroč gin ali celo vroč aperol.

Na drsanje se je mogoče odpraviti vsak dan, od ponedeljka do nedelje, med 10. in 21. uro, drsalke pa si lahko na lokaciji tudi izposodite.

Zaprti bodo le za božič, 25. decembra, čeprav je drsališče lani obratovalo tudi na ta dan, a obisk ni bil tako velik, da bi se jim to izplačalo - nenazadnje je to dan, ki ga večina ljudi še vedno najraje preživlja doma.

Najavili so tudi dodatne decembrske aktivnosti na drsališču: za najmlajše se bo dogajalo ob sobotah od 17. ure dalje, vsi ostali pa se bodo lahko v disko ritme z DJ-jem zazibali v poznejši večerni uri.

Ob nedeljah pa bo drsališče postalo učilnica na prostem, kjer se bo drsanja mogoče naučiti z umetnostno drsalko in tekmovalko Exatlona Pino Umek.

Kako je videti Alejino drsališče, si oglejte v galeriji.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice