oglasniprispevek1
Pon, 10.10.2022 07:01
Košarkarji, člani strokovnega štaba in vodstva košarkarskega kluba Cedevita Olimpija so skupaj z Alejo in s podjetjem Spar Slovenija z novinarsko konferenco na edinstveni ozelenjeni strehi Aleji Sky tudi uradno vstopili v novo evropsko sezono.

»Aleja je že od samega začetka med večjimi pokrovitelji košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Tudi sam rad spremljam tekme in napredek fantov. Veseli me, da lahko soustvarjamo zgodbo s tako povezano ekipo. Seveda spodbujam tudi navdušence nad košarko, da naj v čim večjem številu podprejo svojo ekipo,« je dejal direktor Aleja Toni Pugelj.

Malo več kot 48 ur pred začetkom nove sezone v 7DAYS EuroCup-u je nakupovalno središče Aleja skupaj s podjetjem Spar Slovenija gostilo košarkarje, člane strokovnega štaba in vodstvo košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, vsi zbrani pa so nagovorili navijače in prisotne predstavnike medijev na novinarski konferenci pred novo evropsko sezono, v kateri Zmaji znova ciljajo na najvišja mesta.

Podpisali košarkarsko žogo

V znak dobrega prihodnjega sodelovanja so direktor Aleje Toni Pugelj, generalni direktor Spar Slovenija David Kovačič in direktor Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija Davor Užbinec simbolično podpisali košarkarsko žogo. »V naših fantih vidim motivacijo, saj košarka zanje ni samo šport, ampak način življenja. Ponosen sem, da jih imamo in jih lahko podpiramo skozi leta. Želim si in verjamem, da bo naše sodelovanje tudi v prihodnje tako uspešno,« je še pojasnil Pugelj.

Vstopnice za ogled sredinega obračuna prvega kola 7DAYS EuroCupa med Cedevito Olimpijo in Frutti Extra Bursasporjem so že na voljo. V minuli sezoni se je ljubljanskim košarkarjem uspelo prebiti vse do četrtfinala evropskega pokala, kjer jih je nato ustavila turška ekipa Frutti Extra Bursapor, ki v sredo ob 20. uri ponovno prihaja na obračun s Cedevito Olimpijo v stožensko lepotico.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice