Foto: Bralec
Ljubljanainfo
Sre, 17.5.2023 19:27
Mnogo kupcev se je danes znašlo v nelagodni situaciji, ko so ob obisku Lidlove poslovalnice ugotovili, da svojega nakupa ne bodo mogli plačati s kartico. Kaj natančno se je zgodilo?

V uredništvu smo prejeli informacije, da je danes popoldne v eni izmed trgovin verige Lidl v Murski Soboti na Lendavski ulici, prišlo do nepričakovanega izpada plačevanja z bančno kartico, kar je povzročilo nevšečnosti za številne stranke.

Do izpada plačevanja s kartico je prišlo danes popoldne, ko so se obiskovalci trgovine pri blagajnah soočili s težavami pri opravljanju nakupov s plačilnimi karticami.

Številne stranke so poskušale plačati za svoje izdelke s kartico, vendar so se pri poskusu plačila soočili z napako v sistemu.

Podoben primer se je zgodil teden dni nazaj, prav tako na Lendavski ulici v Murski Soboti. Le da takrat plačevanje s kartico ni bilo možno v trgovini Hofer.

Za točen vzrok, zakaj danes v omenjeni poslovalnici ni bilo možno plačevanje s kartico in ali je do izpada prišlo tudi v drugih poslovalnicah, smo se obrnili na Lidl Slovenija, a na odgovore še čakamo.

Starejše novice