Ljubljanainfo
Tor, 21.3.2023 14:20
Zaradi prenove je zaprt McDonald's na Čopovi.

Obiskovalce, ki so se te dni namenili v restavracijo McDonald's na Čopovi ulici - ta je bila ob odprtju leta 1993 prva McDonaldsova podružnica v Sloveniji -, je ob vznožju stopnišča pričakalo presenečenje: obvestilo, da je restavracija začasno zaprta.

Razlog za zaprtje naj bi bila prenova prostorov, vse željne hitre hrane pa usmerjajo v njihovo najbližjo restavracijo, pred kratkim odprt McDonald's na Cankarjevi ulici.

Spomnimo: Že pred dvema letoma se je govorilo o tem, da bo McDonald's na Čopovi zaprl svoja vrata, informacije o tem smo dobili tudi na uredništvo Ljubljanainfo. A takrat naj bi bilo to zaradi selitve na novo lokacijo, omenjali sta se Cankarjeva in Wolfova.

Nova poslovalnica se je nato lansko leto res odprla na Cankarjevi, a je poslovalnica na Čopovi ostala odprta.

So pa pri McDonald'su za Siol lani povedali tudi, da se jim najemna pogodba za prostore na Čopovi ulici 14 izteče v začetku leta 2023.

»Restavracija McDonald's, ki se nahaja na Čopovi ulici 14, v centru Ljubljane, je v najemu našega podjetja Alpe-Panon, d. o. o., McDonald's DL, ki je nosilec franšize za McDonald's v Sloveniji. Najemna pogodba za to lokacijo se izteče v začetku leta 2023, zato smo še v fazi dogovorov, kako naprej,« so tedaj dejali.

Na podjetje smo se zato obrnili z vprašanjem, ali gre res le za začasno zaprtje zaradi prenove, koliko časa bo prenova trajala, kako bodo videti prenovljeni prostori in kdaj lahko - če sploh - pričakujemo ponovno odprtje restavracije, ki je glede na to, da se nahaja na eni najbolj obljudenih ljubljanskih ulic, od nekdaj priljubljena postojanka tako domačinov kot turistov.
 
Odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

Starejše novice